Autobedrijf Weert

Autobedrijf Van Nieuwenhoven

Autobedrijf van Nieuwenhoven is een Full-Service bedrijf met een sales- en after sales afdeling. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor het volledige pakket aan diensten, van de aanschaf van een personen- of bedrijfsauto tot het onderhoud en de reparatie ervan. En dat voor alle merken.

Innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Niet alleen op bedrijfsmatig niveau maar ook op werknemersniveau.

Wij investeren continue in programma’s, apparatuur en opleiding van onze mensen om te kunnen en mogen werken aan de meest moderne auto’s en technieken zowel op het gebied van brandstofauto’s als elektrische auto’s. Zo zijn wij NEN9040 gecertificeerd wat betekent dat wij volledig elektrische en hybride auto’s mogen repareren en onderhouden. Middels speciale apparatuur en software krijgen wij rechtstreeks toegang tot de technische fabrikantendata van diverse merken.

Werkplaats

Sinds 2013 zijn wij aangesloten bij de landelijke garageformule Vakgarage. Zij bieden al ruim 30 jaar ondersteuning aan universele autobedrijven op onder andere het gebied van technische informatie, scholing van personeel en de nieuwste ontwikkelingen. Mede hierdoor werken onze vakbekwame monteurs met veel plezier aan uw auto. Zij zijn gewend om aan moderne auto's te werken, om up-to-date te blijven en om te werken met de nieuwste en meest geavanceerde testapparatuur waarmee we auto’s uit kunnen lezen en af kunnen stellen.

Bovendien hebben wij alle papieren en erkenningen in huis om uw hybride- en volledig elektrische auto te onderhouden en repareren. Dus ook het elektrische gedeelte van de aandrijving.

Wij zorgen allereerst voor een goede diagnose en gaan bij onderhoud en reparatiewerkzaamheden nauwkeurig te werk. Om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan voeren wij de noodzakelijke werkzaamheden in goed overleg met u uit. Bij Vakgarage van Nieuwenhoven in Nederweert is uw auto in veilige handen.

Naast APK, onderhoud en reparatie aan personenauto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor:

 • Onderhoud aan hybride en elektrische auto’s
 • Uitlijning
 • Airco-service
 • Banden (zomer-, winter- en All season banden, opslag van banden)
 • Trekhaak monteren
 • Schokdempers vernieuwen
 • Versnellingsbak spoelen

Verkoop

Bij Vakgarage van Nieuwenhoven besteden wij veel zorg aan het samenstellen van een mooi assortiment jonge, kwalitatief hoogwaardige occasions. Dit gebeurt door inruil van auto’s maar ook door het actief bijkopen van met name jonge auto’s. Voor het bijkopen van auto’s maken wij gebruik van diverse kanalen in zowel binnen- als buitenland.

Mochten wij het model waar u voorkeur naar uitgaat niet voorradig hebben, maar wilt u toch een auto met de “Van Nieuwenhoven-service”? Geef dit dan gerust aan bij ons verkoopteam. Wij kunnen specifiek aan de hand van uw wensen op zoek gaan naar de geschikte auto.

Verder kunt u bij ons terecht voor:

 • Een passende financiering (o.a. Private Lease)
 • Financial of Operationel Lease
 • Autoverzekering
 • De Zekerheid van een All-In prijs
 • Verlengde garantie
 • Totaal advies

Totaal advies

De ontwikkelingen in de autobranche gaan hard. Dit maakt de keuze voor u als consument soms lastig. Vragen als: Welke aandrijving is het beste voor mij? Elektrisch, Hybride of brandstof aangedreven? Kan ik beter kopen of leasen? Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een laadpaal? worden ons regelmatig gesteld. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje en kunnen u uitgebreid advies geven over de diverse producten, diensten en de bijbehorende voor- en nadelen. Daarmee kun u uiteindelijk de juiste keuze maken.

All-In Prijs

De aanschaf van een auto is een aanzienlijke uitgave. Niets is zo vervelend als je denkt de auto van je dromen gevonden te hebben, ook nog binnen het budget en als dan toch blijkt dat er nog allerlei kosten bij komen. Denk bijvoorbeeld aan afleveringskosten, garantiepakketten, poetskosten, etc. Daarom kiezen wij voor duidelijkheid en zekerheid. Wij werken met één All-In prijs. De prijs op de prijskaart of op internet is de totaalprijs incl. onderhoud, APK, cleanen binnen- en buitenzijde, tenaamstelling, 1 jaar Pechhulp en Garantie (indien van toepassing).

Import

De auto’s uit het buitenland worden uitvoerig gecontroleerd zowel technisch, kilometerstanden en onderhoudsgeschiedenis. Veel van deze geïmporteerde jonge auto’s vallen nog onder de fabrieksgarantie. Deze garantie is Europees en wordt daarom in Nederland overgenomen.

De geïmporteerde auto’s die wij aanbieden zijn compleet incl. de benodigde importprocedures. Zij zijn dus allemaal voorzien van een nieuw kenteken. Zodra deze auto’s in onze showroom staan zijn ze vaak nauwelijks van nieuw te onderscheiden, behalve de prijs dan.

Bent u van plan om zelf een auto in het buitenland te kopen, maar heeft u geen ervaring met het importeren van een auto? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Het importproces is immers niet eenvoudig. Uw auto moet gekeurd worden door het RDW en u moet rest BPM betalen. De hulp die wij u kunnen bieden, kan variëren van alleen het papierwerk (transport, keuringen, etc. doet u zelf) tot het volledig ontzorgen. Wij regelen dan voor u het gehele proces van transport tot keuring tot papierwerk tot de uiteindelijke tenaamstelling. Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.