Green2Go

Green2Go Van Nieuwenhoven

Green2Go is het groene label binnen Van Nieuwenhoven Mobility. Onder dit label verzorgen wij de verkoop en het onderhoud van diverse elektrische vervoersmiddelen zoals de e-bike, de e-scooter en de elektrische bakfiets.

De mobiliteitsbranche is een erg dynamische branche. Elektrisch vervoer is al jaren een “Hot Item”, mede door het streven een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Kreten als verduurzaming, gezondheid, klimaat, stijgende kosten en uitstoot maken dat de consument anders naar “vervoer van A naar B” gaat kijken. Een e-bike of e-scooter is voor steeds meer mensen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer, voor schoolgaande jeugd maar ook voor de dagelijkse korte ritten naar de supermarkt en de sportclub.

Met de elektrische vervoersmiddelen die wij in ons assortiment voeren, kunnen wij U op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de eigenschappen en de voordelen van elektrisch vervoer.

E-Bikes

Wij voeren een uitgebreid assortiment e-bikes van hippe lifestyle fiets tot comfortabele toerfiets tot sportieve adventure bike. Onze e-bikes zijn voorzien van krachtige motoren en bijpassende schakeltechnieken. De merken die wij voeren zijn Qwic, Velo de Ville, Superior en Tenways.

E-scooters

Niet brommen maar zoeven. Geen last meer van lawaai, stinkende uitlaatgassen en olieverbruik. De e-scooters van het merk NIU zijn stil, schoon en heerlijk om te rijden. NIU heeft verschillende modellen in de collectie in zowel 25 als 45 km/u en met de keuze uit diverse accupakketten afhankelijk van de afstand die u wilt afleggen.

Elektrische bakfiets

De elektrische bakfiets is een ideaal alternatief voor de auto. Afhankelijk van het model kunnen er tot 4 kinderen plaatsnemen in de bak of je hebt een zee aan laadruimte. De krachtige motor maakt dat je niet zo zwaar hoeft te trappen. We leveren bakfietsen in 2 of 3 wieler uitvoering van de merken KeeWee, Tenways en Velo de Ville.

Accessoires

Buiten de vervoersmiddelen hebben we ook diverse bijbehorende accessoires in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan fietshelmen, tassen, kettingsloten, spiegels.

E-cars

De elektrische en hybride auto mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment en vormt de brug tussen Green2Go en Autobedrijf van Nieuwenhoven. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden zowel van volledig elektrisch als hybride, van zowel nieuwe als jong gebruikte personen- en bedrijfsauto.

Werkplaats

Alle elektrische vervoersmiddelen die we nieuw verkopen kunnen we ook zelf onderhouden en repareren in onze eigen Green2Go werkplaats met eigen Green2Go tweewielermonteur. Onze monteur is speciaal opgeleid tot tweewielertechnicus en volgt jaarlijks de opleidingen en workshops die nodig zijn om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe technieken.

Voor het merk Tenways zijn wij officieel servicecenter.

Kijk voor meer informatie op onze Green2Go website: