mobiliteitscentrum

Mobiliteitscentrum van de Toekomst

Autobedrijf van Nieuwenhoven en het groene label Green2Go Van Nieuwenhoven hebben hun krachten gebundeld onder de naam ‘Van Nieuwenhoven Mobility’. Hiermee voorzien wij in een totaalpakket aan mobiliteit van A naar B, van e-bike tot auto en alles wat daar bij hoort om U als klant te ontzorgen. Hét Mobiliteitscentrum voor Weert, Nederweert en omgeving.

Als autobedrijf zijn wij al ruim vijftig jaar hét vertrouwde adres in de regio voor verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ruim tien jaar geleden kwam daar Green2Go Electric Mobility bij; de specialist op het gebied van e-bikes, e-scooters en de e-car. Deze twee afdelingen zijn samengevoegd tot ‘Van Nieuwenhoven Mobility’; voor elk vervoer vindt u hier de oplossing die bij u past.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies over de diverse soorten aandrijvingen en welke het beste bij uw situatie past. Volledig elektrisch, hybride of de verbrandingsmotor. Advies over leasen of kopen. Advies over de beste optie voor woon-werk verkeer in de keuze tussen een e-bike, e-scooter of auto.

Van Nieuwenhoven Mobility; voor duurzame en totale mobiliteit

Als mobiliteitscentrum combineren wij meerdere afdelingen om voor U tot de beste invulling van uw vervoersbehoefte te komen. Dit one-stop shopping concept ontzorgt u als klant en maakt het mogelijk om voor de meest duurzame, meest aantrekkelijke of meest gezonde oplossing te gaan.

Over ons / historie

Ruim 50 jaar geleden in 1970 startte oprichter Bert van Nieuwenhoven zijn bedrijf met een werkplaats aan Eind 12b in Nederweert –Eind. Door de jaren heen is er veel veranderd, behalve het adres. Dat is de plek waar u ons nu nog steeds kunt vinden.

Samen met zijn broer, Jac van Nieuwenhoven, heeft hij het bedrijf opgebouwd. Onder de naam Gebroeders van Nieuwenhoven vertegenwoordigden zij jaren lang de merken Simca en Mazda.

Na een grootscheepse verbouwing werden zij in 1992 officieel dealer van het merk Nissan. Het bedrijf is inmiddels van een kleine garage uitgegroeid naar een ruim opgezet en modern autobedrijf met showroom, werkplaats en tankstation.

In 2008 vond er een wisseling van de wacht plaats. Broer Jac trok zich terug uit het bedrijf en maakte plaats voor een jongere generatie. Vader Bert leidt het bedrijf een aantal jaren samen met zoon Bart en dochter Caroline, en leert hen de kneepjes van het vak.

Inmiddels staan Bart en Caroline aan het roer van het bedrijf. Maar niet alleen. Zij worden ondersteund door een enthousiast team medewerkers.

Eind 2010 hebben zij de stap gezet van officieel dealer naar onafhankelijk autobedrijf. Dit bood hen de mogelijkheid hun eigen koers te varen.

In 2013 sloten zij zich aan bij het landelijke garageconcept Vakgarage en worden zij als universeel bedrijf, optimaal ondersteund op zowel technisch als marketing gebied.

In 2012 startten Bart en Caroline met hun groene label Green2Go Electric Mobility. Onder dit groene label zetten zij hun eerste stappen op het gebied van elektrische mobiliteit.

De twee delingen, Green2Go en Autobedrijf, worden samengevoegd tot één mobiliteitscentrum en Van Nieuwenhoven Mobility is geboren.

Ondanks alle veranderingen vindt u het dorpse karakter van het bedrijf nog steeds terug in de persoonlijke benadering van onze klanten. Een praatje, een kopje koffie, een goed advies en een hoog serviceniveau staan nog steeds centraal.