E-Mobility

Primeur voor Vakgarage van Nieuwenhoven in combinatie met Green2Go.

Vakgarage Van Nieuwenhoven start met een nieuwe en zeer uitgebreide service voor kopers en rijders van een elektrische auto. Dat is Vakgarage E-Mobility.

Het dienstenpakket van E-Mobility omvat naast traingingen en equipment voor het onderhouden en repareren van EV’s ook laadvoorzieningen en het faciliteren van laadpassen.  Om dit te realiseren heeft Stichting Vakgarage een partnerovereenkomst gesloten met Moobi (onderdeel van LKQ Fource).

Primeur voor Van Nieuwenhoven
De Vakgarage E-Mobility powered by Moobi bedrijven zijn te herkennen aan een logo en signalisatie die specifiek voor deze service zijn ontwikkeld. Vakgarage van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind heeft de primeur en heeft als eerste de signalisatie ontvangen. De formule van Moobi is precies wat wij zoeken”, zegt Bart van Nieuwenhoven. “Het totale concept van trainingen, levering van equipment en data en het bieden van laadvoorzieningen en oplossingen voor onze EV-klanten past perfect in onze toekomstvisie. Het is een zeer compleet pakket, terwijl de medewerkers de opleidingen krijgen via het vertrouwde Automotive Academy waarmee wij al jaren werken”

 

Financieel plaatje voor EV-klant
Vakgarage E-Mobility voorziet naast gecertificeerde technici ook in goed opgeleide verkoopadviseurs. Die kunnen haarfijn uitleggen wat de voordelen en eventuele nadelen zijn van elektrisch rijden en welke elektrische, hybride auto met bijbehorende laadoplossing het best bij de wensen en behoeften van de klant aansluit. De medewerkers zijn terdege op de hoogte van de actuele laadmogelijkheden en Vakgarage kan bovendien dankzij de samenwerking met Moobi de plaatsing van een laadpaal en een laadpas verzorgen. Deze laadpalen worden ook via het Blue Corner netwerk beschikbaar gesteld voor gebruik door derden.”

Combinatie met Green2Go Electric Mobility

“E-Mobility sluit perfect aan bij ons groene concept Green2Go Electric Mobility” zegt Caroline van Nieuwenhoven. Met deze combinatie maken Bart en Caroline een volgende stap in de transitie naar een mobiliteitsbedrijf. Van Nieuwenhoven voorziet, met hun uitgebreide pakket aan vervoersmiddelen, namelijk steeds meer in een vervoersbehoefte van A naar B. Of dit nu een e-bike, e-scooter of (elektrische) auto is. Hierbij staan de persoonlijke wensen van de klant altijd centraal.