Geen Merkdealer in de buurt

Vakgarage van Nieuwenhoven biedt de oplossing.

Vind u het vervelend dat uw lokale merkdealer is verdwenen en u steeds verder moet rijden voor auto-onderhoud of reparaties? Dan heeft Vakgarage de oplossing voor u. Vakgarage is de oudste garageformule in Nederland en met zijn uitgebreide netwerk is er altijd wel een vestiging in uw buurt te vinden. Caroline en Bart samen eigenaren van Vakgarage van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind, verwelkomen auto's van alle merken in hun bedrijf.

Fabrieksgarantie

Maar mijn garantie vervalt toch als ik niet naar de merkdealer ga? "Dit is inderdaad een wijdverbreid misverstand," legt Caroline uit. "Het lijkt erop dat merkdealers zich de laatste tijd meer richten op grote steden of opgaan in grote dealerholdings. Merken zoals Volvo, Fiat, Mercedes, Citroën, Opel en Seat zijn de afgelopen jaren uit Weert en omgeving verdwenen, om er maar een paar te noemen. Bovendien zien we steeds meer nieuwe spelers op de markt komen, zoals Tesla, die kiezen voor een meer online benadering van klanten en slechts enkele servicepunten verspreid over het land hebben.

Dit heeft tot gevolg dat veel autobezitters steeds grotere afstanden moeten afleggen voor onderhoud of reparatie, uit angst dat ze hun garantie verliezen als ze niet naar hun merkdealer gaan. Dit is echter niet het geval, ze kunnen ook bij ons terecht."

Dus mijn garantie blijft behouden als ik voor Vakgarage Van Nieuwenhoven kies? "Absoluut," bevestigt Bart. "Veel mensen denken dat ze hun garantie verliezen als ze niet naar de merkdealer gaan voor reparaties of onderhoud, maar dat is beslist niet waar. Onze achtergrond als merkdealer betekent dat we ervaring hebben met dealeronderhoud en precies weten wat we moeten doen. Als een auto volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden, blijft de garantie gewoon geldig. Vakgarage Van Nieuwenhoven werkt met originele onderdelen en volgt de voorgeschreven fabrikanteneisen. We kunnen dus zonder problemen onderhoud uitvoeren en de garantie behouden."

Lokaal en kwaliteit

Vakgarage: het perfecte alternatief "Een groot voordeel is dat mensen niet meer lange afstanden hoeven te rijden om een merkdealer te vinden. Ze hoeven niet helemaal naar Helmond, Echt of Roermond te reizen; Vakgarage is het perfecte alternatief. Bij ons bevindt u zich dicht bij huis, in een vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht voor elke klant en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn onze tarieven vaak lager dan die van de merkdealer."

Dus, u krijgt service, kwaliteit én garantie? "Inderdaad," glimlacht Caroline. "Dat u bij Autobedrijf Van Nieuwenhoven terecht kunt voor professioneel advies of vakkundige reparaties, daarvan zijn mensen in de wijde omgeving in de loop der jaren overtuigd geraakt. Als u nog steeds twijfels heeft, leggen we graag nogmaals uit dat u met elk merk auto bij ons terecht kunt voor onderhoud zonder uw garantie te verliezen, onder het genot van een kopje koffie."