Klant aan het woord

De Familie Schurgers uit Roermond

Zijn onze klanten blij, dan zijn wij blij. Uiteindelijk doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen, en ook te houden. Onlangs hadden we contact met de familie Schurgers uit Roermond, die al iets meer dan 7 jaar klant bij ons is. We zijn dan ook erg trots op en blij met de mooie waardering die Hans uitsprak over ons ⤵

“Mijn naam is Hans Schurgers. Ik woon samen met mijn vrouw Jolanda en onze zoon Vic in Roermond. Ondanks dat we in Roermond wonen, zijn we toch al iets meer dan 7 jaar klant bij Van Nieuwenhoven. Mijn vrouw komt oorspronkelijk uit Nederweert-Eind, dus het bedrijf was ons bekend.

Een tijd geleden besloten we de overstap te maken naar elektrische fietsen. We gingen online op zoek, en kwamen zo bij het merk QWIC uit. We wisten dat Caroline en Robert van Van Nieuwenhoven Mobility dealer zijn van QWIC, dus besloten we hiervoor naar hun te gaan. En uiteindelijk houden we er ook van om zaken te doen met bedrijven uit de regio, dus dat speelde zeker ook mee in de oriëntatie.

Direct vanaf het eerste contactmoment hadden we al een goed gevoel. De ontvangst bij hun op locatie was goed. Je wordt persoonlijk welkom geheten, de service is professioneel en ze zijn erg duidelijk en transparant in wat ze doen, en vooral ook waarom. We besloten daarom onze elektrische fietsen bij Van Nieuwenhoven Mobility te halen en deze bevallen nog steeds super goed!

Toen we een tijd later op zoek gingen naar een nieuwe auto, hoefden we dan ook niet lang te twijfelen over waar we hiervoor zouden gaan kijken: Van Nieuwenhoven Mobility natuurlijk. Inmiddels zijn we 7 jaar verder, en heeft Van Nieuwenhoven ons al voorzien van: 2 elektrische fietsen, 1 elektrische auto (Opel Mokka) en 2 brandstof-auto’s. Ook het onderhoud laten wij plegen door Vakgarage van Nieuwenhoven, waarbij Bart ons vaste aanspreekpunt is. Het feit dat we voor al deze zaken bij één bedrijf terecht kunnen, vinden wij erg fijn. En dat dit dan ook nog eens professioneel, transparant, persoonlijk en kwalitatief goed is, maakt ons natuurlijk erg tevreden!

Ons advies is daarom: Als je met mobiliteit bezig bent, of dit van plan bent, ga dan naar Caroline, Bart en Robert. Ze brengen je precies op de hoogte van de voor- en nadelen hiervan. We rijden niet voor niets al verschillende jaren vanuit Roermond naar Nederweert-Eind hiervoor.”

Wij danken de familie Schurgers voor deze mooie review en het uitdragen van ons mobiliteitsconcept. Wij wensen hen heel veel plezier met onze producten, van e-bikes tot auto's.

Bent u geïnteresseerd in ons mobiliteitsconcept? Neem gerust contact op of loop even binnen. De koffie staat voor u klaar.